0

Składniki

1 Łyżeczka
ingridient
Kakao DecoMorreno
0.75 Litra
mleko
300 Gramów
Dżem śliwkowy niskosłodzony
1 Sztuka
budyń śmietankowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu. Rozdzielić na 2 części, do jednej dać kakao, a do drugiej już nic. Na dno pucharka włożyć 2 łyżki jasnej masy, na to 2 łyżki dżemu lub konfitury, następnie 2 łyżki ciemnej masy, przyozdobić wedle gustu i smaku.

Opis

pomysł na ten prosty deserek przyszedł bardzo dawno temu i na stałe zagościł w moim menu:]

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Fale Dunaju z owocami

Przepis
Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Mazurek kakaowo migdałowy

Przepis
Trudny Do 3 godz
Mazurek kakaowo migdałowy

Pączki z budyniem

Przepis
Trudny Do 3 godz
Pączki z budyniem

Sernik Izaura z mango

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sernik Izaura z mango

Keks drożdżowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Keks drożdżowy

Tort czekoladowy

Przepis
Trudny Do 3 godz
Tort czekoladowy

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!