0

Składniki

5 Łyżeczek
Wiórki czekoladowe
0.75 Litra
mleko
300 Gramów
powidła śliwkowe
2 Sztuki
Budyń karmelowy
5 Łyżek
bita śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Budynie przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Gorący rozłożyć do 5 szklanek po ok. 2 łyżki. Następnie na budyń wyłożyć ok. 1 łyżkę powideł, znów budyń (2 łyżki), powidła.
  2. Przybrać bitą śmietaną. Wierzch można udekorować czekoladową posypką.

Opis

Jest naprawdę smaczny, niedrogi no i przede wszystkim szybki w wykonaniu:)

Podobne przepisy

Chocolatta Pomarańczowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Migdałowa chocolatta

Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta z Chili

Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!