Example thumb
0

Składniki

5 Łyżeczek
Wiórki czekoladowe
0.75 Litra
mleko
300 Gramów
powidła śliwkowe
2 Sztuki
Budyń karmelowy
5 Łyżek
bita śmietana
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Budynie przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Gorący rozłożyć do 5 szklanek po ok. 2 łyżki. Następnie na budyń wyłożyć ok. 1 łyżkę powideł, znów budyń (2 łyżki), powidła.
  2. Przybrać bitą śmietaną. Wierzch można udekorować czekoladową posypką.

Opis

Jest naprawdę smaczny, niedrogi no i przede wszystkim szybki w wykonaniu:)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!