0

Składniki

5 Łyżeczek
Wiórki czekoladowe
0.75 Litra
mleko
300 Gramów
powidła śliwkowe
2 Sztuki
Budyń karmelowy
5 Łyżek
bita śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Budynie przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Gorący rozłożyć do 5 szklanek po ok. 2 łyżki. Następnie na budyń wyłożyć ok. 1 łyżkę powideł, znów budyń (2 łyżki), powidła.
  2. Przybrać bitą śmietaną. Wierzch można udekorować czekoladową posypką.

Opis

Jest naprawdę smaczny, niedrogi no i przede wszystkim szybki w wykonaniu:)

Podobne przepisy

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Migdałowa chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Gofry-serduszka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gofry-serduszka

Tanie pączki

Przepis
Średni Do 3 godz
Tanie pączki

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb w lamparcie cętki

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!