0

Składniki

5 Łyżeczek
Wiórki czekoladowe
0.75 Litra
mleko
300 Gramów
powidła śliwkowe
2 Sztuki
Budyń karmelowy
5 Łyżek
bita śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Budynie przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Gorący rozłożyć do 5 szklanek po ok. 2 łyżki. Następnie na budyń wyłożyć ok. 1 łyżkę powideł, znów budyń (2 łyżki), powidła.
  2. Przybrać bitą śmietaną. Wierzch można udekorować czekoladową posypką.

Opis

Jest naprawdę smaczny, niedrogi no i przede wszystkim szybki w wykonaniu:)

Podobne przepisy

Tanie pączki

Przepis
Średni Do 3 godz
Tanie pączki

Gofry-serduszka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gofry-serduszka

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Migdałowa chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Tarta z gruszką

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Tarta z gruszką

Mazurek piernikowy

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Mazurek piernikowy

Ciasto orzechowe z miodem.

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ciasto orzechowe z miodem.

Domowa Drożdżówka

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowa Drożdżówka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!