Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na odrobinę czekoladowego szaleństwa? Postaw na intensywny czekoladowy smak w gęstym, aksamitnym budyniu. Pokażemy Ci, w jak prosty i szybki sposób możesz samodzielnie przyrządzić wartościowy budyń, bez zbędnych chemicznych dodatków. Przygotowany w ten sposób deser możesz serwowac zarówno na na ciepło, jak i na zimno. Zawsze smakuje wyśmienicie!
45 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
mleko
|
|
30 | Gramów |
Skrobia ziemniaczana
|
|
50 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
Żółtko
|
|
125 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
5 | Sztuk |
truskawki
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |