Brzoskwinie z tuńczykowym środkiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Brzoskwinie z tuńczykowym środkiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973472763.jpeg&w=3840&q=75)
Przepis dostałam od znajomej. Na początku bardzo mnie zaintrygował, przecież tuńczyk i brzoskwinie zupełnie do siebie nie pasują. Zmieniłam jednak zdanie po pierwszym kęsie.
2
0 / 0
Przepis dostałam od znajomej. Na początku bardzo mnie zaintrygował, przecież tuńczyk i brzoskwinie zupełnie do siebie nie pasują. Zmieniłam jednak zdanie po pierwszym kęsie.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. tuńczyk w sosie własnym
1 szt. brzoskwinia w syropie
1 szt. szczypiorek
2 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Tuńczyka i brzoskwinie odsączyć.
2
do tuńczyka dodać sól, pieprz, majonez, posiekany szczypiorek. Wymieszać.
3
na półmisku położyć połówki brzoskwiń. Do środka każdej z nich nakładać pastę z tuńczyka.