Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bruschetta z pastą z zielonego groszku i krewetkami to świetny wybór na świeżą przekąskę lub lekkie śniadanie. To połączenie bogatych smaków i tekstur, które zasmakuje wszystkim miłośnikom smacznych i zdrowych rozwiązań kulinarnych. Co więcej, groszek źródło cennych składników odżywnych, takich jak białko, błonnik i witaminy. To nie tylko pyszna propozycja na szybkie danie, ale i sposób na wartościowe uzupełnienie swojego codziennego menu. Smacznego!
200 | Gramów |
Krewetki surowe bez pancerzy
|
|
200 | Gramów |
Zielony groszek
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Kromki |
Bagietka
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
1 | Garść |
Świeże zioła
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |