Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pikantna, chrupiąca i bardzo oryginalna – brukselka po tajsku. Idealna jako dodatek do obiadu. Zdrowe odżywianie w przepysznej wersji do której będziesz na pewno często wracał.
500 | Gramów |
Brukselka
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Sztuki |
Limonka
|
|
3 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
Cukier brązowy
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
3 | Łyżki |
kolendra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |