Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Brownie to wyjątkowo czekoladowe ciasto, którego smak warto przełamać kwaskową nutą. Może porzeczka? Idealnie komponuje się ze słodkim smakiem, nadając deserowi niepowtarzalny charakter. W tym przypadku to porzeczka staje się wisienką na torcie!
160 | Gramów | ||
![]() |
|||
70 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
Jajka
|
|
250 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
150 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól koszerna
|
|
200 | Gramów |
Porzeczki czerwone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |