Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niesamowicie smaczne i wilgotne ciasto brownie to połączenie intensywnego smaku czekolady z delikatnym aromatem kokosa. Jest wyjątkowo proste i łatwe w przygotowaniu. Zadowoli każdego miłośnika słodkich deserów i sprawdzi się na każdą okazję — od imprez z przyjaciółmi po rodzinne uroczystości.
Składniki (blaszka 20x20 cm) |
|||
0.33 | Dekagrama | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
olej kokosowy nierafinowany płynny
|
|
50 | Gramów |
cukier kokosowy
|
|
50 | Gramów |
mąka kokosowa
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |