Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto: |
|||
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
burak gotowany
|
|
0.7 | Szklanki |
Cukier trzcinowy
|
|
125 | Gramów |
Masło roztopione
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
Polewa: |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
3 | Łyżki |
mleko
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |