Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto Brownie z ajerkoniakiem.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
Soda
|
|
1 | Szczypta |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
Ajerkoniak
|
|
1 | Szklanka |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |