Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na niezwykle smaczne brownie, kremowe w środku i rozpływające się w ustach. Ciasto z dużą ilością kakao, bez glutenu i bez cukru. Jest bardzo lekkie, wilgotne i mocno czekoladowe.
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
180 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
100 | Gramów |
migdały
|
|
4 | Sztuki |
Jajka
|
|
100 | Gramów |
Ksylitol
|
|
60 | Mililitrów |
kawa
|
|
0.5 | Szklanki |
Aronia
|
|
1 | Szklanka |
Śliwki węgierki
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |