Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na klasyczne brownie z czekoladową polewą. W celu wzbogacenia smaku można dodać do ciasta maliny, kruszone orzechy lub bakalie.
120 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
150 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
300 | Dekagramów |
czekolada gorzka
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
240 | Dekagramów |
cukier
|
|
240 | Dekagramów |
masło
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |