1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Brokuł
2 Sztuki
Marchewka
1 Sztuka
pietruszka
0.25 Sztuki
cebula
0.25 Sztuki
Pora
1 Sztuka
Plaster selera
4 Sztuki
Brukselka
2 Sztuki
Ziemniak
1 Sztuka
makaron
1 Sztuka
kostka rosołowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Gotujemy brokuł w lekko osolonej wodzie.
  2. W osobnym garnku, na kostce gotujemy grubo pokrojoną resztę warzyw.
  3. Gdy będą miękkie, dodajemy brokuł i miksujemy. Podajemy z muszelkami lubelli

Opis

Oryginalny kolor tej zupy sprawi, że dzieci będą zachwycone a goście zdumieni

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!