Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To moja wariacja na temat bo są różne przepisy ja akurat robię ten i jest wyśmienity -podaje go z krokietami ziemniaczanymi.I oryginał sie robi z wołowiny a ja robię z wieprzowiny.
100 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
1 | Kilogram |
wieprzowina łopatka
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka ostra
|
|
1 | Szklanka |
Bulion wołowy
|
|
0.3 | Szklanki |
Śmietana kremówka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
40 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |