Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczna sezonowa zupa z botwinki. Koniecznie podawać z koperkiem.
200 | Mililitrów |
śmietana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
0.5 | Łyżeczki |
ocet
|
|
0.5 | Łyżeczki |
przyprawa maggi
|
|
600 | Gramów |
Kości wieprzowe
|
|
700 | Gramów |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka |
Botwina
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Łyżka |
koper ogrodowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |