4

Składniki

100 Mililitrów
Śmietanka 18%
1 Szczypta
gałka muszkatołowa
1 Szczypta
pieprz ziołowy
300 Gramów
makaron
8 Sztuk
Boczniaki
10 Dekagramów
Ser dorblue
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Boczniaki kroimy w paseczki i lekko obgotowujemy w wodzie .
  2. Na patelnie wlewamy śmiatankę i kruszymy ser - mieszamy do całkowitego rozpuszczenia sie sera , doprawiamy gałką ,pieprzem .
  3. Wsypujemy boczniaki i mieszamy lekko .
  4. Na talerzu układamy makaron a w środek nakładamy boczniaki z sosem serowym .

Opis

Danie wymyślone poprzez zmodyfikowanie innego przepisu .Byłam zaskoczona jego efektem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!