0

Składniki

6 Łyżek
Przyprawa do dań z grilla
80 Dekagramów
Surowy boczek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Boczek kroimy w grubsze plastry (ok4-6 mm) następnie rozbijamy delikatnie jak kotlety schabowe.
  2. Solimy, pieprzymy, posypujemy grillem i odstawiamy na ok 1 godzinę do lodówki.
  3. Następnie boczek wolno grillujemy z obydwu stron.

Opis

chrupiące grillowe smakołyki

Podobne przepisy

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Kutia

Średni Ponad 3 godz

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!