Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

6 Łyżek
Przyprawa do dań z grilla
80 Dekagramów
Surowy boczek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Boczek kroimy w grubsze plastry (ok4-6 mm) następnie rozbijamy delikatnie jak kotlety schabowe.
  2. Solimy, pieprzymy, posypujemy grillem i odstawiamy na ok 1 godzinę do lodówki.
  3. Następnie boczek wolno grillujemy z obydwu stron.

Opis

chrupiące grillowe smakołyki

Podobne przepisy

Cukinia na grilla!

Przepis
Łatwy Do 15 min
Cukinia na grilla!

FIT sałatka z paluszkowymi piłeczkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
FIT sałatka z paluszkowymi piłeczkami

Przysmaki z grilla okraszone nutą pomidorowego szaleństwa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Przysmaki z grilla okraszone nutą pomidorowego szaleństwa

Bakłażan smażony w panierce

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bakłażan smażony w panierce

Dorsz w galarecie

Przepis
Średni Do 40 min
Dorsz w galarecie

Galareta drobiowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Galareta drobiowa

Kalafior z wody

Przepis
Średni Do 40 min
Kalafior z wody

Karkówka do chleba

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Karkówka do chleba

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!