Boczek z grilla wyjątkowy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Boczek z grilla wyjątkowy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976852437.jpeg&w=3840&q=75)
chrupiące grillowe smakołyki
0
0 / 0
chrupiące grillowe smakołyki
2
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
6 łyżka przyprawa do dań z grilla
80 dag. surowy boczek
Przygotowanie
1
Boczek kroimy w grubsze plastry (ok4-6 mm) następnie rozbijamy delikatnie jak kotlety schabowe.
2
Solimy, pieprzymy, posypujemy grillem i odstawiamy na ok 1 godzinę do lodówki.
3
Następnie boczek wolno grillujemy z obydwu stron.