Boczek w przyprawach
eluchap
Polecam
Wartości odżywcze na porcję
Energia
873
kcal
Białka
17
gram
Węglowodany
4
gram
Tłuszcze
88
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Polecam
9
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
1 kg surowy boczek
1 łyżecz. pieprz
1 łyżka majeranek
1 łyżka oregano
1 łyżka bazylia
1 łyżka papryka czerwona słodka
1 łyżka sól
1 łyżka żurawina suszona
0.50 łyżecz. tymianek
Przygotowanie
Wierz surowego boczku ponacinać,powkładać żurawinę i oprószyć przyprawami
Wstawić do lodówki na 3 godziny
zapiec w piekarniku w temp.180stopni przez 1 godzinę
Wartości odżywcze na porcję
Energia
873
kcal
Białka
17
gram
Węglowodany
4
gram
Tłuszcze
88
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.