0

Składniki

1 Kilogram
Surowy boczek
1 Łyżeczka
pieprz
1 Łyżka
majeranek
1 Łyżka
oregano
1 Łyżka
bazylia
1 Łyżka
papryka czerwona słodka
1 Łyżka
sól
1 Łyżka
żurawina suszona
0.5 Łyżeczki
tymianek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wierz surowego boczku ponacinać,powkładać żurawinę i oprószyć przyprawami
  2. Wstawić do lodówki na 3 godziny
  3. zapiec w piekarniku w temp.180stopni przez 1 godzinę

Opis

Polecam

Podobne przepisy

Spaghetti napoletana

Łatwy Do 1 godz
Spaghetti napoletana

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Lasagne

Średni Do 1 godz
Lasagne

Makaron ze szpinakiem

Łatwy Do 40 min
Makaron ze szpinakiem

Spaghetti

Średni Do 1 godz
Spaghetti

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Średni Do 40 min
Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz
Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!