Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z książki janiny pałęckiej i oskara sabańskiego "potrawy z hiszpańskiej tawerny"
1 | Szczypta |
Pieprz zmielony
|
|
1 | Łyżeczka |
czosnek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
2 | Szklanki |
Bob świeży
|
|
0.5 | Szklanki |
Wytrawne wino
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżka |
smalec
|
|
3 | Łyżki |
szczypiorek
|
|
1 | Łyżka |
Liście mięty
|
|
2 | Łyżki |
pietruszka
|
|
50 | Dekagramów |
Kiełbasa sucha
|
|
3 | Dekagramy |
bekon
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |