Błyskawiczne łazanki z pieczarkami i cebulą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Błyskawiczne łazanki z pieczarkami i cebulą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973562702.jpeg&w=3840&q=75)
Doskonałe danie na obiad rodzinny. Danie to pasuje do kuchni polskiej i zadowoli tradycjonalistów.
4
0 / 0
Doskonałe danie na obiad rodzinny. Danie to pasuje do kuchni polskiej i zadowoli tradycjonalistów.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
250 g makaronu łazanki
300 g pieczarki
3 szt. cebula
3 łyżka przyprawa maggi
2 łyżka masło
Przygotowanie
1
Makaron ugotować al dente.
2
Cebule obrać, pokroić w drobną kostkę i zrumienić na maśle. Dodać obrane i pokrojone w półplasterki grzyby. Dusić do wyparowania płynu (ok.5 minut).
3
Dodać przyprawę maggi oraz makaron. Dobrze wymieszać i chwilę podgrzewać razem na wolnym ogniu pod przykryciem.