1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Fasolka konserwowa
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
czosnek
1 Sztuka
pomidor
2 Łyżki
oliwa z oliwek
2 Łyżki
Pasta pomidorowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Na oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać pomidor, poddusić 5 minut, wymieszać z pastą pomidorową, przyprawić.
  2. Fasolkę i kukurydzę osączyć, wrzucić do sosu pomidorowego, podgrzać. Jeśli potrawa jest za gęsta, dodać 1/2 szklanki bulionu z kostki.

Opis

Potrawa dla zabieganych. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!

Podobne przepisy

Spaghetti napoletana

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Spaghetti napoletana

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Fasolka szparagowa w pomidorach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Spaghetti z sosem pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z sosem pomidorowym

Fantazja szparagowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!