1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Fasolka konserwowa
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
czosnek
1 Sztuka
pomidor
2 Łyżki
oliwa z oliwek
2 Łyżki
Pasta pomidorowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Na oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać pomidor, poddusić 5 minut, wymieszać z pastą pomidorową, przyprawić.
  2. Fasolkę i kukurydzę osączyć, wrzucić do sosu pomidorowego, podgrzać. Jeśli potrawa jest za gęsta, dodać 1/2 szklanki bulionu z kostki.

Opis

Potrawa dla zabieganych. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!

Podobne przepisy

Spaghetti napoletana

Łatwy Do 1 godz
Spaghetti napoletana

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Lasagne pomarańczowe

Trudny Do 1 godz
Lasagne pomarańczowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!