Błyskawiczne danie z fasolką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Błyskawiczne danie z fasolką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975245625.jpeg&w=3840&q=75)
Potrawa dla zabieganych. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!
1
0 / 0
Potrawa dla zabieganych. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. fasolka konserwowa
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. cebula
1 szt. czosnek
1 szt. pomidor
2 łyżka oliwa z oliwek
2 łyżka pasta pomidorowa
Przygotowanie
1
Na oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać pomidor, poddusić 5 minut, wymieszać z pastą pomidorową, przyprawić.
2
Fasolkę i kukurydzę osączyć, wrzucić do sosu pomidorowego, podgrzać. Jeśli potrawa jest za gęsta, dodać 1/2 szklanki bulionu z kostki.