Blok kakaowy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Blok kakaowy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973328730.jpeg&w=3840&q=75)
Skusi nawet tych, którzy nie przepadają za ciastami.
0
0 / 0
Skusi nawet tych, którzy nie przepadają za ciastami.
7
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 kostka margaryna zwykła
0.50 szkl. cukier
3 szkl. mleko w proszku
0.50 szkl. woda
2 szt. herbatniki
3 łyżka kakao decomorreno
20 dag. orzechy
Przygotowanie
1
W garnku rozpuścić margarynę z wodą, kakao i cukier.
2
Przestudzić masę dodawać stopniowo mleko w proszku i wymieszać.
3
Połamane herbatniki i orzechy wymieszać z masą.
4
Wyłożyć masę do formy keksowej i umieścić w lodówce na 2 godz.
5
Gotowy blok pokroić na kawałki.