Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedstawiamy przepis na najpyszniejszy pod słońcem blok czekoladowy z dodatkiem chrupiących herbatników i orzechów. To słodycz przywołującą czekoladowe smaki dzieciństwa, która szczególnie kojarzyć się może z czasami PRLU-u. Jesteśmy przekonani, że ten niewymagający pieczenia, pyszny, prosty i (pomijając czas chłodzenia) błyskawiczny w przygotowaniu blok czekoladowy zrobi furorę na Twoim stole!
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
125 | Mililitrów |
mleko
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
250 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
Mleko w proszku
|
|
100 | Gramów |
herbatniki
|
|
100 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |