0

Składniki

3 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
2 Szklanki
cukier
3 Sztuki
Olejek waniliowy
12 Sztuk
herbatniki
25 Dekagramów
Margaryna light
50 Dekagramów
Mleko w proszku
0.5 Szklanki
woda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Margarynę i wodę rozpuszczamy, dodajemy do niej cukier wymieszany z kakao (cukier mieszam z kakao co pozwala uniknąć grudek z kakao). Do masy dodajemy mleko w proszku, ciągle miksujemy, na koniec dodajemy zapach waniliowy. Do masy dodajemy połamane herbatniki. Całość mieszamy, przekładamy do blaszki ( ja wkładam do długiej wąskiej blaszki) i wstawiamy do lodówki.

Opis

smakołyk łasuchów

Podobne przepisy

Batoniki mleczne z Choco Kulkami i suszonymi owocami

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Batoniki mleczne z Choco Kulkami i suszonymi owocami

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Blok czekoladowy z herbatnikami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Blok czekoladowy z herbatnikami

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Eklerki z kremem czekoladowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Eklerki z kremem czekoladowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!