Example thumb
0

Składniki

2 Szklanki
cukier
3 Sztuki
Olejek waniliowy
12 Sztuk
herbatniki
3 Łyżki
kakao
25 Dekagramów
Margaryna light
50 Dekagramów
Mleko w proszku
0.5 Szklanki
woda
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Margarynę i wodę rozpuszczamy, dodajemy do niej cukier wymieszany z kakao (cukier mieszam z kakao co pozwala uniknąć grudek z kakao). Do masy dodajemy mleko w proszku, ciągle miksujemy, na koniec dodajemy zapach waniliowy. Do masy dodajemy połamane herbatniki. Całość mieszamy, przekładamy do blaszki ( ja wkładam do długiej wąskiej blaszki) i wstawiamy do lodówki.

Opis

smakołyk łasuchów

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!