1

Składniki

500 Gramów
Wieprzowina bez kości
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
Przyprawa do dań z wieprzowiny
4 Łyżki
Sos pieczeniowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Oprószamy przyprawą i obsmażamy na oleju.
  2. Cebulkę drobno siekamy,podsmażamy i dodajemy do mięsa.Całość zalewamy szklanką,może troszkę więcej,gorącej wody i dusimy pod przykryciem.
  3. W połowie duszenia dodajemy rozpuszczony w zimnej wodzie i zagotowany sos pieczeniowy.
  4. Dusimy i ewentualnie doprawiamy do smaku.Podajemy z ogórkiem

Opis

Bitki,szybko ,łatwo i smacznie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!