Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mięso indycze z papryką to pomysł na inną odsłonę obiadu z indykiem w roli głównej.
500 | Gramów |
Pierś indycza bez skóry
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Szczypta |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa maggi
|
|
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |