Bite serca.
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Bite serca.](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976504921.jpeg&w=3840&q=75)
Miła odmiana "zwyczajnego" gulaszu... Xd polecam :)
0
0 / 0
Miła odmiana "zwyczajnego" gulaszu... Xd polecam :)
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
1 kg serca indycze
0.50 szkl. bułka tarta
1 szt. jaja kurze całe
3 łyżka tłuszcz
Przygotowanie
Serca przyrządzamy tak jak kotlety. Rozbijamy, moczymy w jajku i tartej bułce. Smażymy, czekamy aż się zarumienią.
Najlepiej podawać z ziemniakami, surówką/sałatką lub z chlebem.
Smacznego! :)