Bit na herbatnikach

m7
Bit na herbatnikach

0

0 / 0

Zawsze to ciasto jest na święta.robię go bo jest szybkie.

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


20 porcji

Składniki

4 szkl. mleko

1 szkl. śmietana 36%

2 szt. budyń śmietankowy

1 szt. margaryna zwykła

1 opak. czekolada

500 dek. herbatniki

Przygotowanie


1

Budynie gotujemy tak jak na opakowaniu.

2

Margarynę ucieramy na puch.

3

Do margaryny dodajemy budyń, miksujemy.

4

Herbatniki układamy na dno blaszki.

5

Na herbatniki wykładamy masę.

6

Masę przykrywamy herbatnikami.

7

Śmietanę ubijamy na sztywno.

8

Polewamy śmietaną herbatniki.

9

Czekoladą posypujemy po wierzchu ciasta.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły