Example thumb
0

Składniki

4 Szklanki
mleko
1 Szklanka
śmietana 36%
2 Sztuki
budyń śmietankowy
1 Sztuka
margaryna zwykła
1 Opakowanie
czekolada
500 Dekagramów
herbatniki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Budynie gotujemy tak jak na opakowaniu.
  2. Margarynę ucieramy na puch.
  3. Do margaryny dodajemy budyń, miksujemy.
  4. Herbatniki układamy na dno blaszki.
  5. Na herbatniki wykładamy masę.
  6. Masę przykrywamy herbatnikami.
  7. Śmietanę ubijamy na sztywno.
  8. Polewamy śmietaną herbatniki.
  9. Czekoladą posypujemy po wierzchu ciasta.

Opis

Zawsze to ciasto jest na święta.robię go bo jest szybkie.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!