Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Puszysty biszkopcik. Zamiast cukru dodaje się ksylitol, czyli cukier z brzozy. Z podanych składników wyjdzie biszkopt w małej tortownicy.
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
3 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
0.5 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |