|
|||
1 | Kilogram |
Jabłka szare renety
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.5 | Szklanki |
Skrobia ziemniaczana
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Sztuki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka agrestowa
|
|
6 | Łyżek |
woda
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
2 | Dekagramy |
masło śmietankowe
|
|
Wyślij przepis |
}
|
||
Kalkulator miar |
Puszysty i lekki biszkopcik,przełożony smacznymi ,jabłuszkami z galaretką.Znakomity na jesienne popołudnia.