Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolorowy, bardzo smaczny i szybki do wykonania. Przepis zaczerpnięty z kuchni wiejskiej. Konsumowany chętnie przez dzieci.
400 | Mililitrów |
Mleko do masy
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
Mąka tortowa
|
|
4.5 | Szklanki |
Woda do masy
|
|
2 | Sztuki |
BISZKOPT:
|
|
3 | Sztuki |
Jaja kurze
|
|
2 | Sztuki |
Bita śmietana śnieżka do masy
|
|
2 | Sztuki |
Galaretka o smaku agrestowym do masy
|
|
2 | Sztuki |
Galaretka o smaku wiśniowym do masy
|
|
2 | Sztuki |
Galaretka o smaku pomarańczowym do masy
|
|
4 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |