Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealny biszkopt orzechowy, który sprawdzi się jako baza do tortów, czy ciast. Prosty i szybki w wykonaniu, zawsze się udaje.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
4 | Łyżki |
Orzechy ziemne
|
|
3 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Łyżka |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |