Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny biszkopt orzechowy, który świetnie nadaje się na bazę tortu. Polecamy proste i smaczne rozwiązanie - biszkopt orzechowy przełożony masą kajmakową.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
200 | Gramów |
Gotowa masa krówkowa
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
3 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
15 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
15 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |