Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bigos jest lepszy, jak dłużej postoi.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1.2 | Kilograma |
kapusta kiszona
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
200 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
400 | Gramów |
Wieprzowina bez kości
|
|
300 | Gramów |
Kiełbasa zwyczajna
|
|
800 | Gramów |
kapusta biała
|
|
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
tłuszcz
|
|
1 | Pęczek |
grzyby suszone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |