0

Składniki

1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
1 Sztuka
kapusta biała
2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
ingridient
Przecier pomidorowy Łowicz
1 Sztuka
liść laurowy
2 Sztuki
ziele angielskie
1 Łyżka
przyprawa maggi
2 Łyżki
Przyprawa do bigosu
0.5 Kilograma
Kiełbasa domowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kroimy , gotujemy z dodatkiem ziela angielskiego,liścia laurowego .Gdy kapusta będzie miękka odcedzamy .
  2. Cebulkę z pokrojona kiełbasą podsmażamy dodajemy przecier i dodajemy do kapusty ,wszystko mieszamy i gotujemy jeszcze z 15 min.
  3. Doprawiamy pieprzem magii i przyprawami.

Opis

Dobry bigosik na kolację albo do obiadku

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!