Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjna potrawa kuchni polskiej z kiszonej kapusty oraz kiełbasy. W tym przepisie do smaku używamy niezastąpionej wędzonej śliwki. To tajemniczy składnik, który podkreśla nietuzinkowy smak potrawy i dodaje niesamowitego aromatu. Oto przepis na treściwy i bardzo smaczny obiad!
400 | Mililitrów |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
750 | Gramów |
Kiszona kapusta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
1.5 | Litra |
woda
|
|
180 | Gramów |
Kiełbasa podwędzana
|
|
12 | Sztuk |
Wędzone śliwki
|
|
1 | Szklanka |
Wino czerwone
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżeczka |
kminek mielony
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
Lubczyk
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |