Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proponuję zapiekany bigos o niezwykłym słodkim smaku.
2 | Kilogramy |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Kilograma |
Wieprzowina karkówka
|
|
1 | Sztuka |
udko z kurczaka
|
|
30 | Dekagramów |
kiełbasa
|
|
10 | Sztuk |
grzyby suszone
|
|
1 | Sztuka | ||
5 | Sztuk | ||
6 | Sztuk |
liść laurowy
|
|
6 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
5 | Łyżek |
smalec
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |