1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
majeranek
2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka zielona
4 Sztuki
pomidor
1 Sztuka
cukinia
1 Sztuka
koper ogrodowy
2 Sztuki
kiełbasa
2 Łyżki
olej słonecznikowy
20 Dekagramów
pieczarki
20 Dekagramów
Fasola szparagowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulke pokroic w kosteczke i zeszklic na oleju do tego dodac kiełbase pokrojona w kosteczke.Fasolke obrac i obgotowac.Papryke pokroic w kosteczke pieczarki w talarki im wrzucic do cebulki nastepnie dodac ugotowana fasolke i rozdrobnione pomidory bez skórki. Gdy składniki beda juz miekkie a zwłaszcza papryka wrzucamy cukinie pokrojona w kostke 2cm
  2. wszystko gotujemy az do momentu gdy cukinia bedzie miekka. Przyprawiamy do smaku

Opis

Polegam goraco naprawde pyszne danie. Wysmienicie smakuje z dodatkiem pieczywa. Jak dodawałam tez ziemniaki w talarkach smakuje równie dobrze.

Podobne przepisy

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Trudny Do 1 godz
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Leczo wegetariańskie

Łatwy Do 40 min
Leczo wegetariańskie

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!