Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz wege odpowiednika dla tego polskiego klasyka? Spróbuj naszego przepisu na wegetariański bigos z pysznymi boczniakami! Pycha!
1 | Kilogram |
Kiszona kapusta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
masło
|
|
150 | Gramów |
Boczniaki
|
|
1 | Sztuka |
Bakłażan
|
|
200 | Mililitrów |
Wino czerwone wytrawne
|
|
3 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżeczka |
Mielony kminek
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
Lubczyk
|
|
1 | Łyżeczka |
Pieprz mielony
|
|
1 | Szczypta |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |