Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis mamy, która nauczyła się go do swojej mamy. Bardzo smaczne i zawsze robiony na Wigilię.
2 | Kilogramy |
kapusta kiszona
|
|
1 | Sztuka |
kapusta biała
|
|
6 | Sztuk |
Kiełbasa śląska
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
8 | Sztuk |
śliwki suszone
|
|
10 | Sztuk |
grzyby suszone
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
sól
|
|
1 | Łyżka |
pieprz czarny
|
|
6 | Łyżek |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |