Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kapusta włoska jest pyszna więc czasami robię sobie ten bigosik:)
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
koperek
|
|
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Sztuka |
Kapusta włoska
|
|
1 | Sztuka |
Puszka fasoli czerwonej
|
|
5 | Sztuk |
Parówka cienka
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |