Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
koperek
1 Szczypta
tymianek
1 Szczypta
papryka ostra
1 Szczypta
papryka słodka
1 Sztuka
Kapusta włoska
1 Sztuka
Puszka fasoli czerwonej
5 Sztuk
Parówka cienka
1 Sztuka
Słoiczek koncentratu pomidorowego
1 Sztuka
cebula
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę szatkuje i wrzucam do garnka z odrobiną oleju, duszę ją przez 20 min.,
  2. Parówki kroję na centymetrowe kawałki, podsmażam je na patelni,
  3. Cebulę kroję w kostkę wrzucam do parówek i smażę aż się zeszkli,
  4. Do kapusty dodaję koncentrat, sól, pieprz, koperek, tymianek,
  5. Dodaję też parówki i osączoną fasolę, duszę jeszcze 10 min. Smacznego.

Opis

Kapusta włoska jest pyszna więc czasami robię sobie ten bigosik:)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!