Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
moja wersja bigosu
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Sztuki |
Kiełbasa podwawelska
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Łyżki |
Przyprawa do bigosu
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa typu vegeta
|
|
0.5 | Kilograma |
skrzydło kurczaka
|
|
0.5 | Sztuki |
kapusta biała
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |