1

Składniki

1 Kilogram
Ser
1 Sztuka
Biszkopt jasny
1 Sztuka
Biszkopt ciemny
1 Sztuka
polewa czekoladowa
500 Dekagramów
Serek waniliowy
20 Dekagramów
płatki migdałowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Podstawy biszkoptowe kroimy na połowę.
  2. Ser miksujemy z serkami na puch.
  3. Serem przekładamy biszkoptowe podstawy.
  4. Po wierzchu polewamy rozpuszczoną polewą.
  5. Dekorujemy płatkami migdałowymi.

Opis

Robię te ciasto jak mam gości za godzinkę.

Podobne przepisy

Owocowe szaleństwo grillowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Owocowe szaleństwo grillowe

Babka wielkanocna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Jaglany budyń z dżemem z róży

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

KARNAWAŁOWY MINI DESER Z GALARETKĄ I PIEGOŁAKAMI

Przepis
Łatwy Do 1 godz
KARNAWAŁOWY MINI DESER Z GALARETKĄ I PIEGOŁAKAMI

Kawowe brownie

Przepis
Średni Do 40 min
Kawowe brownie

Kutia z kaszą pęczak i konfiturą morelową

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kutia z kaszą pęczak i konfiturą morelową

Mazurek

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Mazurek

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!