1

Składniki

1 Kilogram
Ser
1 Sztuka
Biszkopt jasny
1 Sztuka
Biszkopt ciemny
1 Sztuka
polewa czekoladowa
500 Dekagramów
Serek waniliowy
20 Dekagramów
płatki migdałowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Podstawy biszkoptowe kroimy na połowę.
  2. Ser miksujemy z serkami na puch.
  3. Serem przekładamy biszkoptowe podstawy.
  4. Po wierzchu polewamy rozpuszczoną polewą.
  5. Dekorujemy płatkami migdałowymi.

Opis

Robię te ciasto jak mam gości za godzinkę.

Podobne przepisy

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Łatwy Do 1 godz
Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Jaglany budyń z dżemem z róży

Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

Kawowe brownie

Średni Do 40 min
Kawowe brownie

Mazurek

Łatwy Do 1 godz
Mazurek

Migdałowa chocolatta

Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Mini bezy z kremem i konfiturą z wiśni

Średni Do 3 godz
Mini bezy z kremem i konfiturą z wiśni

Naleśniki z białym serem

Łatwy Do 40 min
Naleśniki z białym serem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!