Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeżeli zostało Ci dużo białek i nie wiesz co z nimi zrobić, polecamy białkowiec, czyli proste i szybkie do przygotowania ciasto. Dodaj kilka składników, które na pewno masz w swojej kuchni i ciesz się puszystym ciastem z makiem.
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
margaryna mleczna
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
białko jaja kurzego
|
|
0.75 | Szklanki |
Mak niebieski
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
skórka z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |