Biała kiełbasa w ziołach prowansalskich.
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Biała kiełbasa w ziołach prowansalskich.](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976183597.jpeg&w=3840&q=75)
Tak przyrządzoną kiełbasę wymyśliłyśmy z mamą. Świetnie się nadaję na przyjęcia, odświętne kolacje i święta.
0
0 / 0
Tak przyrządzoną kiełbasę wymyśliłyśmy z mamą. Świetnie się nadaję na przyjęcia, odświętne kolacje i święta.
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 łyżecz. papryka czerwona słodka
8 szt. kiełbasa biała
4 szt. cebula czerwona
1 łyżka zioła prowansalskie
2 łyżka olej
Przygotowanie
1
Na blaszkę wyłożoną srebrną folią wlać troszkę oleju i ułożyć kiełbasę.
2
Cebulę pokrojoną w plastry ułożyć na kiełbasę. Wszystko posypać ziołami prowansalskimi i słodką papryką.
3
Wstawić do piekarnika i piec około godziny.