0

Składniki

1 Łyżeczka
papryka czerwona słodka
8 Sztuk
Kiełbasa biała
4 Sztuki
cebula czerwona
1 Łyżka
zioła prowansalskie
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Na blaszkę wyłożoną srebrną folią wlać troszkę oleju i ułożyć kiełbasę.
  2. Cebulę pokrojoną w plastry ułożyć na kiełbasę. Wszystko posypać ziołami prowansalskimi i słodką papryką.
  3. Wstawić do piekarnika i piec około godziny.

Opis

Tak przyrządzoną kiełbasę wymyśliłyśmy z mamą. Świetnie się nadaję na przyjęcia, odświętne kolacje i święta.

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!