0

Składniki

1 Łyżeczka
papryka czerwona słodka
8 Sztuk
Kiełbasa biała
4 Sztuki
cebula czerwona
1 Łyżka
zioła prowansalskie
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Na blaszkę wyłożoną srebrną folią wlać troszkę oleju i ułożyć kiełbasę.
  2. Cebulę pokrojoną w plastry ułożyć na kiełbasę. Wszystko posypać ziołami prowansalskimi i słodką papryką.
  3. Wstawić do piekarnika i piec około godziny.

Opis

Tak przyrządzoną kiełbasę wymyśliłyśmy z mamą. Świetnie się nadaję na przyjęcia, odświętne kolacje i święta.

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!