0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
kapusta biała
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
ocet
3 Łyżki
oliwa z oliwek
2 Łyżki
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę drobno krążymy. Wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy pod przykryciem aż będzie miękka.
  2. Po ugotowaniu odcedzamy.Cebulę kroimy w drobną kostkę i wrzucamy.
  3. Doprawiamy do smaku solą,pieprzem,octem, cukrem i oliwą.

Opis

Idealna do mięs.

Podobne przepisy

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!