0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
kapusta biała
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
ocet
3 Łyżki
oliwa z oliwek
2 Łyżki
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę drobno krążymy. Wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy pod przykryciem aż będzie miękka.
  2. Po ugotowaniu odcedzamy.Cebulę kroimy w drobną kostkę i wrzucamy.
  3. Doprawiamy do smaku solą,pieprzem,octem, cukrem i oliwą.

Opis

Idealna do mięs.

Podobne przepisy

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!