0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
kapusta biała
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
ocet
3 Łyżki
oliwa z oliwek
2 Łyżki
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę drobno krążymy. Wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy pod przykryciem aż będzie miękka.
  2. Po ugotowaniu odcedzamy.Cebulę kroimy w drobną kostkę i wrzucamy.
  3. Doprawiamy do smaku solą,pieprzem,octem, cukrem i oliwą.

Opis

Idealna do mięs.

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Łatwy Do 40 min
Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!