0

Składniki

5 Sztuk
białko jaja kurzego
2 Łyżki
kakao w proszku
2 Łyżki
tłuszcz
30 Dekagramów
cukier puder
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1.Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, kakao i wymieszać. 2.Blachę wysmarować tłuszczem i sprycą małe beziki.
  2. 3.Piec ok. 1 godziny i 30 minut w temp. 110 stopni.

Opis

Bezy kakaowe

Podobne przepisy

Beza z malinami i borówkami

Przepis
Średni Do 3 godz
Beza z malinami i borówkami

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Przepis
Trudny Do 1 godz
Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Kakaowe serca

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Łaciate ciasto z truskawkowym kremem

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Łaciate ciasto z truskawkowym kremem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!