Bezy kakaowe
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Bezy kakaowe](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F2137-1702057613778.jpeg&w=3840&q=75)
Bezy kakaowe - słodkie i chrupiące.
0
0 / 0
Bezy kakaowe - słodkie i chrupiące.
4
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
5 szt. białko jaja kurzego
2 łyżka kakao decomorreno
2 łyżka tłuszcz
30 dag. cukier puder
Przygotowanie
1
Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, kakao i wymieszać.
2
Blachę wysmarować tłuszczem i szprycą nakładać małe beziki.
3
Piec ok. 1,5 godziny w temp. 110 stopni.