Bezy kakaowe

m7
Bezy kakaowe

0

0 / 0

Bezy kakaowe - słodkie i chrupiące.

4

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

5 szt. białko jaja kurzego

2 łyżka kakao decomorreno

2 łyżka tłuszcz

30 dag. cukier puder

Przygotowanie


1

Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, kakao i wymieszać.

2

Blachę wysmarować tłuszczem i szprycą nakładać małe beziki.

3

Piec ok. 1,5 godziny w temp. 110 stopni.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

372

kcal

Białka

6

gram

Węglowodany

76

gram

Tłuszcze

5

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły