0

Składniki

0.75 Szklanki
cukier
3 Sztuki
białko jaja kurzego
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ubić na sztywno piane z białek, powolutku wsypywać cukier cały czas mieszając.
  2. Napełniamy szprycę i wyciskamy bezy. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 125st i piec około 45 minut przy uchylonych drzwiczkach.

Opis

Słodko i szybko.

Podobne przepisy

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Przepis
Trudny Do 1 godz
Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Kakaowa strucla z makiem

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Kakaowa strucla z makiem

Kakaowe serca

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Tort Kakaowy z truskawkami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Tort Kakaowy z truskawkami

BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Przepis
Średni Do 40 min
BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!