0

Składniki

0.75 Szklanki
cukier
3 Sztuki
białko jaja kurzego
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ubić na sztywno piane z białek, powolutku wsypywać cukier cały czas mieszając.
  2. Napełniamy szprycę i wyciskamy bezy. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 125st i piec około 45 minut przy uchylonych drzwiczkach.

Opis

Słodko i szybko.

Podobne przepisy

Ciasto z masą brzoskwiniową

Trudny Do 3 godz.

Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Trudny Do 1 godz.

Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Łatwy Do 1 godz.

Tort Kakaowy z truskawkami

Łatwy Do 3 godz.

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz.

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz.

Beza z malinami i borówkami

Średni Do 3 godz.

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!