1

Składniki

1 Szklanka
cukier
3 Sztuki
białko jaja kurzego
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ubić białko z cukrem jakieś 5 minut żeby nie było płynne. Piekarnik nagrzać do temperatury 125-150 stopni. Blachę wyłożyć papierem bezy wykładać w odstępach jakieś 3 cm żeby się nie skleiły.

Opis

Robiłam wiele razy i zawsze wszystkim smakuje przepis jest bardzo prosty i szybko się robi. Smacznego

Podobne przepisy

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Ciasto z masą brzoskwiniową

Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Trudny Do 1 godz
Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Kakaowa strucla z makiem

Łatwy Do 2 godz
Kakaowa strucla z makiem

Kakaowe serca

Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Łatwy Do 1 godz
Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Tort Kakaowy z truskawkami

Łatwy Do 3 godz
Tort Kakaowy z truskawkami

BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Średni Do 40 min
BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!