1

Składniki

1 Szklanka
cukier
3 Sztuki
białko jaja kurzego
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ubić białko z cukrem jakieś 5 minut żeby nie było płynne. Piekarnik nagrzać do temperatury 125-150 stopni. Blachę wyłożyć papierem bezy wykładać w odstępach jakieś 3 cm żeby się nie skleiły.

Opis

Robiłam wiele razy i zawsze wszystkim smakuje przepis jest bardzo prosty i szybko się robi. Smacznego

Podobne przepisy

Ciasto z masą brzoskwiniową

Trudny Do 3 godz.

Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Trudny Do 1 godz.

Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Łatwy Do 1 godz.

Tort Kakaowy z truskawkami

Łatwy Do 3 godz.

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz.

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz.

Beza z malinami i borówkami

Średni Do 3 godz.

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!