Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Znana beza Pavlowa w nowej tradycyjnej, świątecznej odsłonie. Wieniec bezowy idealnie ozdobi stół wigilijny i zachwyci gości, a dodatki jakimi, są kandyzowane pomarańcze i żurawiną, dodadzą bezie mocno świątecznego aromatu.
SKŁADNIKI NA BEZĘ |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
ocet winny
|
|
KREM I DODATKI |
|||
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
pomarańcza
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1.5 | Szklanki |
woda
|
|
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki |
miód
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |